Inloggen in de assessmentQ Certificatie module

Procedure

Ga als volgt te werk om in te loggen in de assessmentQ Certificatie module:

1. Log in op de assessmentQ backoffice.
  2. Klik op de moduleswitcher en kies Rapportering.

3. Klik onder Rapportering op Certificatie. Zo krijg je toegang tot de Certificaten en de Gebruikers

Opmerking: U moet beschikken over de nodige rechten om toegang te hebben tot de assessmentQ Certificatie module. Om toegang te krijgen, contacteer Televic Education via support@televic-education.com of contacteer uw accountmanager.