Een certificaat verzenden naar een assessmentQ gebruiker

Procedure

Er zijn twee manieren om een certificaat te zenden naar een assessmentQ gebruiker.

Optie 1: Via het tabblad Certificaten.

1. Open het tabblad Certificaten.
  2. Zoek naar uw certificaat.
  3. Klik op het certificaat om te zien welke gebruikers dit certificaat reeds verkregen.
  4. Geef (een deel van) de gebruikersnaam in het Zoekveld in (bovenaan rechts).
    Resultaat: Al de gebruikers die het certificaat verkregen hebben en overeenkomen met de zoekterm worden getoond.
  5. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wenst te versturen via mail.
  6. Kies voor Verzenden via e-mail.

Resultaat: Het certificaat wordt verzonden naar het mailadres (vierde kolom) van deze gebruiker.

Optie 2: Via het tabblad Gebruikers.

1. Open het tabblad Gebruikers.
  2. Gebruik het Zoekveld (bovenaan rechts) om te zoeken naar uw certificaat.
  3. In het Zoekveld:
    • Geef (een deel van) de gebruikersnaam in.
      Resultaat: Al de certificaten verkregen door deze gebruiker worden getoond.
    • Of geef (een deel van) de naam van het certificaat in.
      Resultaat: Al de gebruikers die het certificaat verkregen hebben worden getoond.
  4. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wil verzenden via mail.
  5. Klik op Verzenden via e-mail.
    Resultaat: Het certificaat wordt verzonden naar het opgegeven mailadres (vierde kolom) van deze gebruiker.

Opmerking:

• De mail zal worden verzonden in de taal van het profiel van de assessmentQ gebruiker.
  • Als het mailadres van de gebruiker in de Certificatie module niet correct is, zal u opnieuw moeten inloggen in de assessmentQ Backoffice en het mailadres van de gebruiker veranderen in zijn/haar account.
  • Het is niet mogelijk om een certificaat te verzenden naar meerdere gebruikers.