Een assessmentQ certificaat wijzigen

Procedure

Ga als volgt te werk om een assessmentQ certificaat te wijzigen:

1. Open het tabblad Certificaten.
  2. Ga op zoek naar het gewenste resultaat.
  3. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wenst te wijzigen.
  4. Kies voor Bewerken.
  5. Maak de nodige wijzigingen in het scherm Certificaat bewerken
    U kan bjivoorbeeld de naam wijzigen, extra testpublicaties toevoegen of een andere template kiezen voor het certificaat.
  6. Klik op Opslaan.
    Resultaat: De wijzigingen zullen toegepast worden voor toekomstige certificaten. Bestaande certificaten zullen niet aangepast worden.