Een certificaat van een gebruiker verwijderen

Procedure

Er zijn twee manieren om een certificaat verkregen door een assessmentQ gebruiker te verwijderen.

Optie 1: Via het tabblad Certificaten.

1. Open het tabblad Certificaten.
  2. Zoek naar het gewenste certificaat.
  3. Klik op het certificaat om te zien welke gebruikers het certificaat reeds verkregen.
  4. Geef (een deel van) de gebruikersnaam in het Zoekveld in (bovenaan rechts).
    Resultaat: Al de gebruikers die het certificaat verkregen en overeenkomen met de zoekterm worden getoond.
  5. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wenst te verwijderen.
  6. Kies voor Verwijderen.
    Resultaat: Het certificaat is verwijderd (enkel voor de geselecteerde gebruiker).verwijderen_cert.png

Optie 2: Via het tabblad Gebruikers.

1. Open het tabblad Gebruikers.
  2. In het Zoekveld (bovenaan rechts):
    • Geef (een deel van) de gebruikersnaam in.
      Resultaat: Al de certificaten verkregen door deze gebruiker worden getoond.
    • Of geef (een deel van) de naam van het certificaat in.
      Resultaat: Al de gebruikers die het certificaat verkregen worden getoond.
  3. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wenst te verwijderen.
  4. Klik op Verwijderen.
    Resultaat: Dit certificaat is verwijderd (enkel voor de geselecteerde gebruiker).

Als u wenst om meerdere certificaten te verwijderen:

1. Klik op de checkboxen naast de gewenste certificaten.
  2. Klik op Verwijderen onderaan het scherm.
    Resultaat: De certificaten zijn verwijderd.