Over het assessmentQ Certificaat

Wat is een assessmentQ Certificaat?

De assessmentQ certificatiemodule is een module die een certificaat toekent aan een gebruiker die slaagt voor een assessmentQ testpublicatie (niet voor een oefenpublicatie).

Als trainingsverantwoordelijke van uw organisatie kunt u inloggen op de certificatiemodule, daar nieuwe certificaten aanmaken en deze koppelen aan uw assessmentQ testpublicaties. Het certificaat kan aangepast worden aan de branding guidelines die binnen uw organisatie gelden.

De certificatiemodule is een module in assessmentQ backoffice.

Voorbeeld van een certificaat