Een assessmentQ certificaat toevoegen

Procedure

Ga als volgt te werk om een assessmentQ certificaat toe te voegen:

1. In het tabblad Certificaten, klik op + Toevoegen bovenaan rechts in de module.
  2. Vul in het Certificaat toevoegen scherm in:

• Geef een naam in.

Opmerking: Deze naam zal getoond worden op het certificaat.

• Voeg één of meerdere publicatie(s) toe waarvoor dit certificaat geldig zal zijn.

Opmerking:
    -De kandidaten zullen een certificaat ontvangen wanneer ze één of meerdere van deze publicaties succesvol hebben afgelegd.

-U kan een publicatie slechts voor een certificaat gebruiken. Wanneer u dit certificaat verwijdert, kan u de publicatie opnieuw gebruiken voor een nieuw certificaat.

• Selecteer een sjabloon.

Opmerking: De taal van het certificaat hangt af van de template dat gebruikt is voor de publicatie. Om een template te ontvangen voor uw organisatie, gelieve Televic Education te contacteren via support@televic-education.com.

• Klik op Bewaren.
    Resultaat:
    Het nieuwe certificaat is toegevoegd aan het certificaten overzicht.