De verkregen certificaten bekijken voor een assessmentQ certificaat

Procedure

Ga als volgt te werk om de verkregen certificaten te bekijken voor een assessmentQ certificaat:

1. Open het tabblad Certificaten.
  2. Zoek voor uw certificaat.
  3. Klik op het certificaat om de gebruikers te bekijken die het certificaat verkregen.

Tip: Beweeg met de cursor over de publicatie om de gebruikte toegangscode te bekijken.

4. Geef (een deel van) de naam in het Filterveld (bovenaan rechts) in om te zoeken naar een gebruiker.
    Resultaat: Al de gebruikers die het certificaat verkregen en overeerkomen met de zoekterm worden getoond.