Een certificaat downloaden

Procedure

Er zijn twee manieren om een certificaat te downloaden als assessmentQ gebruiker:

Optie 1: Via het tabblad Certificaten.

1. Open het tabblad Certificaten.
  2. Zoek het gewenste certificaat.
  3. Klik op het certificaat om te zien welke gebruikers dit certificaat verkregen hebben.
  4. Geef (een deel van) de naam van de gebruiker in het Zoekveld in (bovenaan rechts).
    Resultaat: Al de gebruikers die het certificaat verkregen hebben en voldoen aan de zoekopdracht worden getoond.
  5. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wenst te downloaden en kies voor Downloaden.
    Resultaat: Dit certificaat wordt gedownload als een PDF bestand.

Optie 2: Via het tabblad Gebruikers.

1. Open het tabblad Gebruikers.
  2. In het Zoekveld (bovenaan rechts):
    • Geef (een deel van) de naam van de gebruiker in.
      Resultaat: Al de certificaten verkregen door deze gebruiker worden getoond.
    • Of geef (een deel van) de naam van het certificaat in.
      Resultaat: Al de gebruikers die dit certificaat verkregen worden getoond.
  3. Klik op de Drie puntjes naast het certificaat dat u wenst te downloaden en kies voor Downloaden.
    Resultaat: Dit certificaat wordt gedownload als een PDF bestand.