Een nieuwe brontekst toevoegen

Procedure

Om een nieuwe brontekst toe te voegen in translationQ, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Beheermodule.
    Resultaat: De Beheermodule verschijnt.
  2. Klik op Bronteksten in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met bronteksten wordt weergegeven.
  3. Klik op + Toevoegen in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: De Nieuwe brontekst pagina verschijnt.
  4. Vervang de titel Nieuwe brontekst door de naam van uw brontekst.
  5. Voeg segmenten toe door:
    • een bestaande tekst te kopiëren en plakken
    • ze handmatig in te voeren
    • of door te klikken op Importeren.
  6. Werk de segmentatie van uw brontekst bij met behulp van
    • de Backspace en Enter-toetsen op uw toetsenbord, of
    • de knoppen die verschijnen als u de cursor over een segment laat zweven.
  7. Selecteer de taal van de brontekst in de Taal keuzelijst.
  8. Klik op Opslaan.
    Resultaat: De brontekst is toegevoegd en u ziet er een voorbeeld van.