Gebruikers uit een groep verwijderen

Procedure

Om gebruikers uit een groep te verwijderen, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Administratie.
    Resultaat: De Administratie module wordt weergegeven.
  2. Klik op Groepen in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met beschikbare groepen wordt weergegeven.
  3. Klik op de groep waaruit u gebruikers wilt verwijderen.
    Resultaat: De detailpagina van de groep verschijnt.
  4. Klik op het prullenbak pictogram naast de gebruiker die u uit deze groep wilt verwijderen.
    Resultaat: Het venster Gebruiker verwijderen uit groep? verschijnt.
  5. Klik op Verwijderen.
    Resultaat: De geselecteerde gebruiker is verwijderd uit deze groep.