Een vertaalopdracht aanpassen

Procedure

Ga als volgt te werk om een vertaalopdracht aan te passen:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Beheermodule.
    Resultaat: De Beheermodule verschijnt.
  2. Klik op Vertaalopdrachten in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met vertaalopdrachten wordt weergegeven.
  3. Klik op de drie puntjes naast de opdracht die u wilt bewerken.
  4. Klik op Aanpassen.
    Resultaat: Het Vertaalopdracht aanpassen venster verschijnt.
  5. Breng de nodige wijzigingen aan op het Eigenschappen tabblad en klik op Volgende.
  6. Breng de nodige wijzigingen aan op het Instructie tabblad en klik op Volgende.
  7. Breng de nodige wijzigingen aan op het Vertalers tabblad en klik op Opslaan.
    Resultaat: De wijzigingen zijn opgeslagen.

Opmerkingen:

• Sommige velden, zoals bijvoorbeeld de brontaal, kunnen hier niet worden bewerkt. De brontaal kan alleen in bronteksten worden gewijzigd.
  • Wanneer vertalers zijn begonnen met het indienen van vertalingen, kunt u de Revisor niet meer wijzigen.