De ingezonden vertalingen voor een opdracht bekijken

Procedure

Om de ingezonden vertalingen voor een vertaalopdracht te bekijken, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Beheermodule.
    Resultaat: De Beheermodule verschijnt.
  2. Klik op Revisies in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met vertaalopdrachten wordt weergegeven.
  3. Zoek naar uw vertaalopdracht in de lijst of gebruik de Zoeken functie links bovenaan het scherm.
  4. Klik op uw vertaalopdracht.
    Resultaat: De lijst met vertalers die een vertaling voor deze opdracht hebben ingediend, wordt weergegeven.
    Opmerking: Als u de optie "Blinde revisie" voor deze opdracht hebt geselecteerd, ziet u de echte namen van de vertalers niet, maar alleen "Vertaler 1", "Vertaler 2", ...