8. Uw revisie voltooien

Procedure

Om uw revisie te voltooien, gaat u als volgt te werk:

1. Klik in de Beheermodule op Revisies in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met vertaalopdrachten wordt weergegeven.
  2. Klik op de opdracht "Online test".
  3. Klik op Revisie voltooien in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: Een Revisie voltooien melding verschijnt.
  4. Klik op Ja.
    Resultaat: De revisie van alle vertalingen voor deze opdracht is voltooid. U kunt niet langer eventuele fouten toevoegen of bijwerken.

Opmerking: Wanneer de revisie van een vertaling is voltooid,

• kan de revisor niet langer
    • fouten toevoegen, bewerken of verwijderen
    • de status van een fout wijzigen van geaccepteerd naar geweigerd of omgekeerd
    • de algemene feedback voor een bepaalde vertaling veranderen
    • de score voor een vertaling overschrijven
    • extra vertalingen voor deze opdracht importeren
  • kan de vertaler niet langer
    • een niet-ingeleverde vertaling insturen
    • zijn vertaling updaten (het is alleen-lezen).