Een rol hernoemen

Achtergrond

translationQ stelt u in staat de standaardrollen te hernoemen om ervoor te zorgen dat de rolnamen in overeenstemming zijn met uw organisatie.

Bijvoorbeeld, in een educatieve context spreekt u misschien liever over "Studenten", terwijl u in een organisatorische context de voorkeur geeft aan de rolnaam "Vertalers".

Procedure

Ga als volgt te werk om de naam van een rol te wijzigen:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Administratie.
    Resultaat: De Administratie module wordt weergegeven.
  2. Klik op Rollen in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met rollen wordt weergegeven.
  3. Klik op de rol die u wilt bewerken.
    Resultaat: De detailpagina van de rol verschijnt.
  4. Klik op de knop Aanpassen naast Gegevens.
    Resultaat: De informatie kan worden bewerkt.
  5. Hernoem de rol en wijzig indien nodig de beschrijving ervan.
  6. Klik bovenaan de pagina op Opslaan.
    Resultaat: De rol is hernoemd.