Een rol voor een gebruiker verwijderen

Procedure

Om een rol voor een gebruiker te verwijderen, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Beheermodule.
    Resultaat: De Beheermodule wordt weergegeven.
  2. Klik op Gebruikers in het menu aan de linkerkant.
    Resultaat: De lijst met beschikbare gebruikers wordt weergegeven.
  3. Klik op de gebruiker voor wie u een rol wilt verwijderen.
    Resultaat: De detailpagina voor deze gebruiker verschijnt.
  4. Klik op het prullenbak pictogram rechts van de rol die u wilt verwijderen.
    Resultaat: Het Rol verwijderen? scherm verschijnt.
  5. Klik op Ja om deze rol voor deze gebruiker te verwijderen.
    Resultaat: De rol is verwijderd.