Hoe kan ik het aantal sessies van mijn channel zien?

In verband met sessies

Een sessie wordt aangerekend (oefening of test) vanaf een gebruiker toegang heeft tot de publicatie (teogang via de Edumatic portal, toegang via een toegangscode ...)

Procedure

Ga als volgt te werk om het aantal sessies te zien gedurende een bepaalde tijdsperiode in uw Edumatic channel:

Log in op Edumatic, open het tabblad Rapportering en klik op Geavanceerd  rapporteren in het menu op de linkerkant.

1. Klik op Nieuw rapport.
    Resultaat: Verschillende filters worden getoond.
  2. Klik op het icoon Tijdspanne.

Result:
    Het Selecteer een tijdspanne scherm verschijnt.
  3. Kies een tijdspanne en klik op OK.
  4. Klik op Groepering en kolommen om een filter toe te voegen.

Result
    : Het Groepering en kolommen scherm verschijnt.
  • Click the – symbol next to each active filter.
  • Sleep de Sessies knop uit de Inactieve groeperingen bar in de Actieve groepering lijst.
  • Onderaan in het scherm zijn de standaard instellingen ingeschakeld, maar u kan de gewenste opties aan- of afvinken.

• Klik op OK rechts onderaan het scherm.
  1. Klik op de Genereer rapport knop helemaal rechts in de filterbar.

Resultaat: Een lijst die overeenkomt met de gewenste filters wordt gegenereerd.
  2. Klik op Export data to CSV of Export data to PDF om het rapport te exporteren