Een LaTeX formule toevoegen in dropdown- of sleepvragen

Ga als volgt te werk om een LaTeX formule toe te voegen in 'Dropdown' of 'Sleep op scherm' vragen:

1. Maak de vraag aan en klik op  of   afhankelijk of u een dropdown of sleep vraag aan het maken bent.

Deze procedure is beschikbaar voor:
    • Sleep in tekst
    • Sleep tekst op figuur
    • Dropdown in tekst
    • Dropdown op figuur

Voor de procedure om te slepen in kolomen, zie hieronder.

1. Klik in het tekstvak dat u juist hebt toegevoegd.
    Resultaat: Het tabblad Tekstvak wordt geopend onderaan.
  2. Om een LaTeX formule toe te voegen, klik op het LaTeX icoon naast het tekstvak:

1. Kopieer of type de gewenste formule in en klik op OK.
    Bijvoorbeeld:

2. Resultaat: De formule is toegevoegd aan het tekstvak.
    Bijvoorbeeld:
  3. Als de formule niet correct is, klik nogmaals op het LaTeX icoon om de formule verder aan te passen.

Tip:  Als u gewoon bent te werken met de LaTeX syntax, kan u de formule onmiddellijk in het tekstvak typen, met '$$' ervoor en erna.

Ga als volgt te werk om een LaTeX formule in kolommen aan te maken:

1. Maak een nieuwe vraag aan en voeg de gewenste sleepelementen toe.
  2. Klik op een
    Resultaat: Het tabblad Element wordt geopend onderaan.
  3. Om een LaTeXformule toe te voegen, klik in het tekstvak.
    Resultaat: Het icoon Voeg LaTeX formule toe wordt getoond.
  1. Klik op Voeg LaTeX formule toe en kopieer of typ de gewenste formule en klik op OK.
    Resultaat: De formule wordt getoond in het tekstvak.
    Bijvoorbeeld:

2. Als de formule niet correct is, klik op het LaTeX icoon om de formule verder aan te passen.