4. Een vertaling indienen

Achtergrond

In deze tutorial bent u zowel de revisor als de vertaler. Op deze manier vermijden we dat u 2 accounts nodig heeft om de volledige workflow te begrijpen.

De onderstaande procedure legt uit hoe u een vertaalopdracht kunt indienen alsof u een vertaler bent. Vervolgens gaat u terug naar de revisor rol en reviseert u de ingediende vertaling.

Procedure

Om uw vertaling voor een bepaalde opdracht in te dienen, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op het Apps pictogram  in de balk bovenaan en selecteer Portaal.
    Resultaat: De Portaal module verschijnt.
  2. Klik op de Online test opdracht die u zojuist heeft gemaakt.
  3. Voer de volgende vertaling in:

Segment Inhoud

1

edumail is an old Edumatic module, our advanced online asessment and practice solution.
    2 edumail allows you to:
    3 Send out one question per day, week, ... by email
    4 Track the results of every campaign
  4. Klik op Indienen in de linkerbenedenhoek.
    Resultaat: Het Uw vertaling indienen bericht verschijnt.
  5. Klik op Ja.
    Resultaat: Uw vertaling is ingediend en u wordt doorgestuurd naar het portaal.

Volgende stap

5. Een vertaling reviseren