2. Een brontekst toevoegen

Achtergrond

Een brontekst is een tekst die vanuit de brontaal naar een bepaalde doeltaal moet worden vertaald. Bronteksten bestaan uit segmenten en u kunt ze opnieuw gebruiken in meerdere vertaalopdrachten.

Procedure

Om een nieuwe brontekst in de toe te voegen, gaat u als volgt te werk:

1. Klik op + Toevoegen in de rechterbovenhoek.
    Resultaat: De pagina Nieuwe brontekst verschijnt.
  2. Vervang de titel Nieuwe brontekst door Online test.
  3. Kopieer en plak de volgende tekst als bronsegmenten.

Segment Content

1

Edumail est un nouveau module d’Edumatic, notre plateforme en ligne avancée d’exercices et d’évaluations.
    2 Edumail vous permet:
    3 d’envoyer une question par jour, par semaine, … par messagerie
    4 de tracer et rapporter les résultats de chaque campagne.
  4. Selecteer fr - français, langue française in de Taal keuzelijst.
  5. Klik op de knop Opslaan.
    Resultaat: De brontekst is toegevoegd aan de lijst met bronteksten.

Volgende stap

3. Een vertaalopdracht maken