1. Aanmelden op collaborationQ

Procedure

Ga als volgt te werk om in te loggen bij collaborationQ:

1. U surft naar http://<uwbedrijf>.collaborationq.com waarin <uwbedrijf> de naam van uw bedrijf is.
  2. Vul uw e-mailadres en wachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Resultaat: Het collaborationQ portaal verschijnt. Afhankelijk van uw rol(len) heeft u toegang tot één of meerdere modules.

Opmerking: Indien u uw paswoord niet meer kent, klik dan op de Uw wachtwoord vergeten? link. U ontvangt binnen enkele ogenblikken een e-mail waarmee u uw wachtwoord kunt herstellen.

Volgende stap

2. Een les toevoegen