Een publicatie opstarten vanuit het portaal

Achtergrond

Wanneer een of meer publicaties voor u zijn ingepland, zal u ze terugvinden op uw portaal.

Procedure

Om een publicatie te starten via het assessmentQ portaal:

1. Ga naar https://www.edumaticonline.com/.
  2. Geef uw email en wachtwoord in en klik op Aanmelden.
    Resultaat: Het assessmentQ portaal verschijnt. U ziet meteen de publicaties die voor u klaar staan.

Beschikbare knoppen

Om een publicatie of module te openen, kunt u de volgende knoppen gebruiken.

• Start een publicatie. De Startknop is beschikbaar voor publicaties die nog niet zijn gestart. Wanneer u op Start klikt, wordt de publicatie geopend. Er wordt een nieuwe sessie aangemaakt.

• Een publicatie hervatten. De knop Hervatten is beschikbaar voor publicaties die zijn gestart maar nog niet beëindigd zijn.  Wanneer u klikt op Hervatten, wordt uw laatste sessie geopend (u ziet de antwoorden die u eerder hebt ingevoerd).

• Een publicatie opnieuw starten. De knop Herstarten is beschikbaar voor publicaties die zijn gestart maar nog niet beëindigd zijn. Het is alleen beschikbaar voor praktijkpublicaties. Wanneer u op Herstarten klikt, wordt een nieuwe sessie gestart (u ziet uw vorige antwoorden niet omdat u nu in een nieuwe sessie werkt).

• Een publicatie nakijken. De knop Review is beschikbaar voor publicaties die zijn ingepland voor review. Wanneer u op de knop Review klikt, wordt de publicatie gestart in de review-modus. U kunt door de publicatie navigeren en uw antwoorden zien, maar u kunt geen wijzigingen aanbrengen.

Daarnaast is er ook een balk die toont hoever je al gevorderd bent binnen elke publicatie.

Tip: Sommige knoppen zijn misschien niet beschikbaar omwille van specifieke instellingen die door de auteurs gekozen zijn.

Volgende stap

5. Een rapport opvragen.