6. Een rapport opvragen

Achtergrond

Edumatic biedt uitgebreide online rapportering, inclusief geavanceerde rapportering en itemanalyse. In deze Aan de slag richten we ons echter alleen op de Basisrapportering

Rapportering op verschillende niveaus

In de Basisrapportering kan je rapporten aanmaken op basis van de volgende criteria:

• per Publicatie
  • per Planning
  • per Gebruiker
  • per Groep

Procedure

Om een rapport te maken voor één of meer publicaties:

1. Klik op Publicaties knop in Basisrapportering.
  2. Selecteer een of meer publicaties waarvoor je een rapport wil maken en klik onderaan op  Genereer rapport.
    Resultaat: Je ziet de totale score voor de gekozen publicatie(s).

3. Klik op het pijltje  voor de naam van de publicatie om de totale score per gebruiker te zien.
  4. Klik op het pijltje  voor de gebruikersnaam om de totale score per sessie te zien.
  5. Beweeg met de muis over de gebruikersnaam en klik op het volle zwarte pijltje naast de gebruikersnaam om enkele gegevens te zien voor deze gebruiker over alle sessies heen.
  6. Klik op een gebruikerssessie (van de vorm B3D-K99-D23)
    om de inhoud van de sessie en het antwoord per item voor deze gebruiker te zien.
  7. Klik op Printen onderaan om een gebruikerssessie af te drukken.

Tip: voor elk rapport is het mogelijk om een export naar CSV (Excel) of PDF te maken.
Het PDF rapport kan gepersonaliseerd worden met een logo naar keuze.