assessmentQ systeemvereisten

Systeemvereisten voor eindgebruikers.

Eindgebruikers hebben toegang tot assessmentQ via het portaal en de player. Dit werkt op alle standaardbrowsers (recente versies), besturingssystemen (inclusief iOS) en op vaste of mobile toestellen:

• PC en notebooks met Windows en MacOSX besturingssystemen in IE11* en de meest recente browser versies van Chrome, Safari en Firefox.
  • Tablets en smartphones met Android en iOS besturingssystemen.
  • Betrouwbare internetconnectie: hoe hoger de bandbreedte van de internetconnectie, hoe efficiënter de applicatie kan gebruikt worden.
  • Een recente versie van Chrome of Firefox is noodzakelijk voor opname of dialoog oefeningen die een stemopname bevatten.
    Voor meer informatie, zie Browservereisten voor opnames

Merk op dat het goed functioneren van assessmentQ in de besturingssystemen en browserversies zoals hierboven opgelijst, is gegarandeerd zolang deze versies worden ondersteund door hun makers.

* Support voor Internet Explorer 8, 9 and 10 is beëindigd op januari 12, 2016.
Lees meer op https://www.microsoft.com/nl-nl/windowsforbusiness/end-of-ie-support.

Cookie-instellingen

1. Google Chrome: Een voorbeeld van een item weergeven is alleen mogelijk in Google Chrome wanneer de gebruiker alle cookies accepteert.
  2. Microsoft Edge:
    • Blokkeer alle cookies: uw inlogpagina wordt niet geladen.
    • Blokkeer alle cookies van derden: voorbeeld tonen van het item is niet mogelijk.
  3. Firefox:
    • Blokkeer alle cookies: uw inlogpagina wordt niet geladen.
    • Blokkeer alle cookies van derden: voorbeeld tonen van het item is niet mogelijk.

Extra vereisten voor backoffice gebruikers

• Minimale schermresolutie van 1280*1024
  • Adobe Flash player.

De assessmentQ backoffice is niet gesupporteerd in IE11. De Edumatic backoffice is wel nog gesupporteerd in IE11.