Browservereisten voor opnames

De Edumatic opname functionaliteit wordt gebruikt in:

• Opname oefeningen
  • dialoog oefeningen met stemopnames

De opname optie gebruikt WebRTC technology. De WebRTC technologie is nog niet compleet ondersteund door alle browsers:

• Als u wenst om de WebRTC ondersteunde versie te gebruiken van de opname, dient u te werken in Chrome (V49 of hoger) of Firefox (V30 of hoger).
  • Als u de Edumatic player opent in een browser dat de WebRTC technologie niet ondersteund, dan zal de Flash variant van de opname gebruikt worden.
    Het resultaat zal als volgt zijn:
    • Op desktop toestellen met Flash ondersteuning:
      De opname zal werken.
    • Op desktop toestellen zonder Flash ondersteuning:
      Er zal een bericht getoond worden die de gebruiker informeert dat een Flash browser plugin moet geïnstalleerd worden.
    • Op toestellen die geen installatie van een Flash ondersteuning toelaten (iOS, Android via Google Play Store sinds V4.1 Jellybean):
      De inhoud van de oefening zal getoond worden, maar de opname knop zelf zal niet beschikbaar zijn.

Opmerking: Dialoog oefeningen zonder stemopname zullen werken op alle toestellen.