Sleep in kolommen

Achtergrond

Een voorbeeld van een Sleep in kolommen item type: Schermafdruk_2018-03-13_16.43.18.png

Procedure

Ga als volgt te werk om een Sleep in kolommen item aan te maken:

1. Klik rechts in de map waarin u de Sleep in kolommen wilt aanmaken.
  2. Selecteer Nieuw item
    Resultaat: Het scherm Maak een nieuw item aan verschijnt.
  3. Selecteer het item type Sleep in kolommen.
  4. Geef het een naam.
  5. Klik op OK.
    • In het tabblad Eigenschappen om de metadata van dit item toe te voegen of aan te passen.
    • In het tabblad Inhoud, klik op het Tekst invoegen icoon om een opdracht toe te voegen .
  6.   “+Kolom” voegt een kolom toe.

Result: Een nieuwe kolom verschijnt.
  7. Geef deze een titel bovenaan in de lege ruimte van de kolom.
  8. Om een kolom te verwijderen, klik op het rode icoon eronder.

9.   “+Element” voegt een element toe (om te slepen).
  10. Om een element te verwijderen, klikt u op het grijze icoon ernaast.
  11. Klik op een nieuw toegevoegd element om het tabblad ‘Element’ te activeren onderaan het scherm.
  12. Vul daar de inhoud, score en mogelijke feedback toe.

Waarschuwing: De gebruiker zal de elementen in willekeurige volgorde zien.

13. Van zodra u al de kolommen en elementen gecreëerd hebt die nodig zijn, kan u de elementen naar de overeenkomstige kolom slepen.
    Resultaat: Het eindresultaat zou het perfecte antwoord moeten voorstellen..