Dropdown in tekst

Achtergrond

Een voorbeeld van een Dropdown in tekst item type:

Procedure

Ga als volgt te werk om een Dropdown in tekst item aan te maken:

1. Klik rechts in de map waarin u de Dropdown in tekst wilt aanmaken.
  2. Selecteer Nieuw item
    Resultaat: Het scherm Maak een nieuw item aan verschijnt.
  3. Selecteer het type Dropdown in tekst item.
  4. Geef het een naam.
  5. Klik op OK.
    • In het tabblad Eigenschappen om de metadata van dit item toe te voegen of aan te passen.
    • In het tabblad Inhoud, klik op het Tekst invoegen icoon om een opdracht toe te voegen .
  6. Klik op ‘+Keuzelijst’ om een keuzelijst toe te voegen.
  7. Als u op een nieuwe keuzelijst klikt, zal het tabblad ‘Tekstvak’ geactiveerd zijn onderaan het scherm.
  8. Klik op ‘waarde’ om het eerste mogelijk antwoord te geven.
  9. Daarna vult u de andere waardes in:
    • Controleer het vierkantje voor het juiste antwoord.
    • Laat het open voor een onjuist antwoord.
    • Geef een score voor het antwoord.
    • Geef specifieke feedback voor het antwoord.

Tip: Let op de volgorde van de antwoorden: de studenten zullen de antwoorden in de volgorde zien die u nu ingeeft.