Invullen op figuur

Achtergrond

Voorbeeld van Invullen op figuur item in de backoffice:invullenopfiguur.png

Procedure

Ga als volgt te werk voor een Invullen op figuur item:

1. Klik rechts in de map waarin u de Invullen op figuur wilt aanmaken.
  2. Selecteer Nieuw item
    Resultaat: Het scherm Maak een nieuw item aan verschijnt.
  3. Selecteer het item type Invullen op figuur.
  4. Geef het een naam.
  5. Klik op OK.
    • In het tabblad Eigenschappen om de metadata van dit item toe te voegen of aan te passen.
    • In het tabblad Inhoud, klik op het Tekst invoegen icoon om een opdracht toe te voegen .
  1. Klik op ‘+ Achtergrond’ om een achtergrondfiguur toe te voegen aan de oefening. _Achtergrond.png
  2. Selecteer een afbeelding uit de Mediabibliotheek of een lokale map.
  3. Klik ‘OK’.

Waarschuwing: Een achtergrondfiguur kan niet verwijderd worden eens ze toegevoegd werd, want dit type oefening kan niet zonder achtergrondfiguur. Maar de figuur kan wel vervangen worden door op ‘+ Achtergrond’ te klikken en dezelfde procedure te volgen zoals hierboven beschreven.

4. Klik op ‘+Tekstvak’ om een tekstvak te maken.
    Klik meer dan één keer om meer dan één tekstvak toe te voegen.
    Om een tekstvak te verwijderen klikt u op het gewenste tekstvak en dan klikt u op ‘Verwijderen’.

Instellingen van de vraag aanpassen

U kan de instellingen van de vraag aanpassen onderaan het scherm. Deze instellingen bevatten onder andere:

• Vraag feedback en de positieve en negatieve feedback
  • Minimum en maximum scores ziet u in het tabblad Scoring maar kunnen niet aangepast worden in dit type oefening.
  • Toon lijnen (actief of niet actief) tonen al dan niet de lijnen in de oefening.

Geavanceerde eigenschappen