De eigenschappen van een publicatiecomponent aanpassen

Procedure

Ga als volgt te werk om de instellingen van een publicatiecomponent aan te passen:

1. Ga naar de Publicatie module en kies voor In aanmaak of Te valideren.
    2. Klik op wijzigen  in de meest rechtse kolom van de publicatie die u wil aanpassen.
    3. Open het tabblad Eigenschappen om de volgende instellingen aan te passen:
      • Titel en Beschrijving
      • Type: test of oefeningenpublicatie
      • Tijdslimiet: Als dit aangevinkt is moet u de uren, minuten en seconden ingeven
      • Taal.
      • Het selectievakje Meertalig kan niet aangepast worden
      • Skin.
        Contacteer Televic Education voor meer informatie over aangepaste skins voor uw project.
    4. U kunt de directe single-sign-on link naar een publicatie kopiëren. Wanneer u deze link beschikbaar stelt aan uw assessmentQ gebruikers (via uw intranet, een platform van derden, e-mail, etc.), zullen zij de publicatie kunnen starten. De publicatie is alleen toegankelijk voor gebruikers die een account hebben in assessmentQ.
    5. Klik op Bewaren.

Opmerking: Behalve voor Skin, u kan deze publicatie eigenschappen alleen aanpassen voor publicaties In aanmaak.