Tags toevoegen aan een mediabestand

Procedure

Ga als volgt te werk om tags toe te voegen aan media bestanden:

1. In de mediabibliotheek module, gaat u op zoek naar het item waaraan u een tag of meerdere tags wilt toevoegen en u selecteert het.
  2. Geef de tag of meerdere tags in het tekstvak onder Tags.

U wil misschien een tag ingeven waarvan de eerste letters  dezelfde zijn als die van een tag die al bestaat. Om het automatisch verwijderen van een zichtbaar onnodige ‘dubbele tag’ tegen te gaan, doet u het volgende:

1. Typ de tag die u wenst in het tagveld.
  2. Klik ergens buiten het tagveld (bijvoorbeeld op de afbeelding links).
  3. Druk op ENTER op uw toetsenbord.