Data exporteren naar een CSV bestand

Achtergrond informatie

Meer informatie over CSV vindt u hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/Kommagescheiden_bestand

Procedure

Ga als volgt te werk om data te exporteren naar een CSV bestand.

• Nadat u een rapport gegenereerd hebt (basis of geavanceerd), klik dan op  onderaan uw scherm.
    Resultaat: Een .csv bestand wordt geëxporteerd dat u dan in een tekstverwerker of in Excel kan openen. In het bestand worden de gegevens gescheiden door komma's.