Een opgeladen bestand manueel scoren

Procedure

Om een opgeladen bestand manueel te scoren

1. Ga naar de Manueel Scoren module en open een itemsessie (dus het antwoord van een gebruiker op een item).

Tip: Om een itemsessie te openen kan u via item, via gebruiker of via groep verdergaan.

2. Verbeter het bestand van de gebruiker. U kan het bestand bekijken door er op te klikken
  3. Selecteer Score overschrijven in het tabblad Evaluatie onderaan.
  4. Geef de score in.
    Optioneel: geef commentaar.
  5. Klik op Bewaren.
    Resultaat: Van zodra u op Bewaren klikt ziet u een gele balk bovenaan uw scherm dat aanduidt dat de publicatie in evaluatie modus is. Voor meer informatie over de Evaluatie modus, zie Over manueel scoren.
  6. Herhaal stap 2 tot 6 voor alle antwoorden.
  7. Als u:
    • Uw aanpassingen wil publiceren, klik dan op Toepassen bovenaan op het scherm.
      Resultaat: In de backoffice is de gele balk weg. Het geüpdatete rapport wordt aan de gebruiker getoond via de publicatie review (indien mogelijk).
    • Uw aanpassingen ongedaan wil maken, klik dan op Ongedaan maken.
      Resultaat: In de backoffice is de gele balk weg. Het rapport ziet er terug uit zoals voorheen.