Een opname manueel scoren

Procedure

Ga als volgt te werk om een opname manueel te scoren:

1. Ga naar de Manueel Scoren module en open een itemsessie (dus het antwoord van een gebruiker op een item).
    Tip: Om een itemsessie te openen kan u via item, via gebruiker of via groep verdergaan.
  2. Verbeter het antwoord van de gebruiker.

Tip: Klik op Play om de opname te beluisteren.

3. Selecteer Score overschrijven in het tabblad Evaluatie onderaan.
  4. Geef de score in.
    Optioneel: geef commentaar.
  5. Klik op Bewaren.
    Resultaat: Van zodra u op Bewaren klikt, ziet u een gele balk bovenaan uw scherm dat aanduidt dat de publicatie in evaluatie modus is. Voor meer informatie over de Evaluatie modus, zie Over manueel scoren.
  6. Herhaal stap 2 tot 6 voor alle antwoorden.
  7. Als u:
    • Uw aanpassingen wil publiceren, klik dan op Toepassen bovenaan op het scherm.
      Resultaat: In de backoffice is de gele balk weg. Het geüpdatete rapport wordt aan de gebruiker getoond via de publicatie review (indien mogelijk).
    • Uw aanpassingen ongedaan wil maken, klik dan op Ongedaan maken.
      Resultaat: In de backoffice is de gele balk weg. Het rapport ziet er terug uit zoals voorheen.