Exporteren van publicatie toegangscodes naar PDF

Procedure

Ga als volgt te werk om publicatie toegangscodes te exporteren naar PDF:

1. Ga in de Management module naar Toegangscodes.
  2. Zoek naar een publicatie door (een deel van) de naam in te geven in het zoekveld en druk op Enter om te zoeken.
    Resultaat: De publicatie verschijnt (indien deze aanwezig is).
  3. Klik op Toevoegenin de meest rechtse kolom naast de publicatie
    Resultaat: Een nieuw venster verschijnt met een lijst van de gebruikers en hun toegangscodes voor de geselecteerde publicatie.
    Optioneel kan u een selectie maken uit de toegangscodes door:
    • Te filteren op een groep door via Filteren op groep bovenaan
      Resultaat: Alleen de toegangscodes van de gebruikers van deze groep zijn opgelijst.
    • Manueel te selecteren van de toegangscodes:
      • Vink de checkbox linksboven aan om alles te (de)selecteren.

Selecteer de toegangscodes naar keuze.

1. Klik op Exporteer naar PDF onderaan.
    Het PDF-bestand bevat:
    • Een overzichtspagina van alle toegangscodes van de gebruikers.
      Deze pagina zal typisch gebruikt worden door de examen verantwoordelijke.
    • Individuele pagina's die de toegangscodes van de gebruikers bevatten.
      Deze pagina's kunnen uitgedeeld worden aan de personen die het examen afleggen.