Onafgewerkte publicaties valideren

Achtergrond informatie

Als een gebruiker een test afgelegd heeft, wordt de score berekend. Dit is het validatieproces. Als de gebruiker zijn test niet correct afsluit door op de Voltooien knop te drukken, dan wordt het examen niet gevalideerd. Als administrator is het mogelijk om onafgewerkte testen te valideren.

Procedure

Ga als volgt te werk om een onafgewerkte publicatie te valideren als channel administrator:

1. Ga in de Management module naar Toegangscodes.
  2. Klik op het icoon Voltooien voltooien.PNG naast de onafgewerkte sessie.
    Klik op Valideren in de linker bovenhoek.

Opgelet: -De gevalideerde opties zijn enkel zichtbaar als een of meer sessies van een test niet afgewerkt zijn.
- Een test valideren mag u enkel doen als er geen testen aan de gang zijn, want anders wordt de test afgewerkt.