Een tekstvak, tabel, bestand of LaTeX formule herpositioneren

Procedure

Ga als volgt te werk om een tekstvak, tabel, bestand of LaTeX formule te herpositioneren:

1. Open het tabblad Inhoud van het item dat u wenst.
  2. Voeg een inhoudselement in door het overeenstemmende icoon ( , , of  ) te slepen naar de gewenste plaats.
  3. Om een element te herpositioneren, beweeg met uw muis over het element dat u wenst te herpositioneren.
    Resultaat: Het volgende icoon verschijnt:
  4. Klik op het icoon en sleep uw element naar de gewenste plaats.