Een nieuw scenario aanmaken

Procedure

Ga als volgt te werk om een nieuw scenario aan te maken:

1. Ga naar de Scenario's module en klik op Nieuw Scenario.

Resultaat: Er verschijnt een scherm met de instellingen van het scenario.
  2. In het Nieuw scenario scherm:
    • Voegt u een titel toe.
    • Voegt u een beschrijving toe.
    • Selecteert u de taal voor de publicatie.
      Selecteer enkel twee of meer talen als u een meertalige publicatie wil aanmaken.
    • Meertalig staat automatisch aangevinkt als u meer dan één taal selecteert.

Tip: Als u een meertalig scenario aanmaakt, zullen enkel meertalige items geselecteerd worden.

• Vink Tijdslimiet aan als u een tijdslimiet wil opleggen voor deze publicatie. Pas deze aan indien nodig.
    • Klik op OK.
      Resultaat: Het Scenario scherm wordt getoond met aan de onderkant een overzicht met de componenten van deze publicatie. Standaard is er één component toegevoegd.
  3. Klik Opslaan