Feedback toevoegen

Achtergrond informatie

Feedback geven kan zeer bruikbaar zijn om een student/kandidaat te helpen of te informeren. Edumatic biedt verschillende mogelijkheden om feedback te geven.

De volgende feedback functies worden door alle types vragen ondersteund, behalve Inhoudsoefeningen:

• Vraag feedback: Deze feedback wordt altijd getoond aan de gebruiker, dit is voor een correct of foutief antwoord.
  • Positieve feedback: Deze feedback wordt enkel getoond als een antwoord correct was.
  • Negatieve feedback: Deze feedback wordt enkel getoond als een antwoord foutief was.

Tip: Voor elk van bovenstaande vraag functies kan u tekstuele of visuele feedback voorzien.

Procedure

Ga als volgt te werk om feedback toe te voegen aan een oefening:

1. In de Itembank opent u de oefening die u wenst.
  2. Open de Inhoud tab en dan het tabblad Vraag.
  3. Klik op het feedback tekstvak waarin u iets wenst te schrijven en schrijf uw feedback neer.
  4. Als u een afbeelding als feedback wil toevoegen:
    • Klik op het icoon Afbeelding toevoegen  in de werkbalk bovenaan.
    • Upload uw afbeelding.
    • Klik op Bewaren.