Bestand(en) uploaden

Achtergrond

Een voorbeeld van Bestand(en) uploaden item type in de backoffice: bestandenuploaden.png

Procedure

Om een oefening van het type Bestand(en) opladen te maken, doet u het volgende:

1. In de module Itembank gaat u naar uw map en klikt u met de rechter muisknop om een nieuw item aan te maken.
  2. Selecteer Nieuw item.
    Resultaat: Het scherm Maak een nieuw item aan verschijnt.
  3. Selecteer het type Bestand(en) opladen.
  4. Vul een naam in voor het item.
  5. Klik op OK.
    • In het tabblad Eigenschappen om de metadata van dit item toe te voegen of aan te passen.
    • In het tabblad Inhoud, klik op het Tekst invoegen icoon om een opdracht toe te voegen .
  6. In het tabblad Inhoud klikt u op het icoon Tekst toevoegen  om de opdracht toe te voegen.
  7. In het tabblad Vragen dat u onderaan ziet, kan u het maximum aantal op te laden bestanden vastzetten.

Standaard staat het maximum aantal op te laden bestanden op 1. Dit betekent dat elke gebruiker maximum één bestand kan opladen voor deze oefening.

8. Als u manueel scores wil toekennen voor deze oefening:
    • Open dan het tabblad Scoring onderaan om de maximum score voor deze oefening vast te zetten.

Standaard is de maximum score 0 omdat dit type oefening niet automatisch geëvalueerd kan worden.

• Klik op Overschrijven.
    • Vul de maximum score in voor de oefening.

Waarschuwing: Als u de maximum score overschrijft voor deze oefening, zal u de oefening manueel moeten evalueren. Voor meer informatie over manueel scores toekennen, zie de Edumatic Coach Handleiding.