Een voorbeeld bekijken van een publicatie

Procedure

Ga als volgt te werk om een voorbeeld te bekijken van een publicatie:

1. Ga naar de gewenste publicatie.
  2. Klik op Voorbeeld  in de meest rechtse kolom naast de publicatie.
    Resultaat: Het Preview starten scherm verschijnt.
  3. Kies een taal in het overzicht en klik op OK.
    Resultaat: De publicatie wordt in de Voorbeeld modus gestart met een resolutie van 1024 * 768.

Tip: Voor gevalideerde publicaties kan u Resultaten opslaan selecteren. Als u dat gedaan hebt, kan de sessie gelogd worden en zal deze zichtbaar zijn in de rapporteringsmodule