De inhoud van een publicatie aanpassen

Achtergrond informatie

Er zijn geen beperkingen op publicaties aan te passen als die nog niet gevalideerd zijn.
Gevalideerde publicaties aanpassen is enkel mogelijk voor oefeningen en niet voor tests.
Voor meer informatie, zie Een gevalideerde oefeningenpublicatie aanpassen.

Procedure

Ga als volgt te werk om de inhoud van een publicatie aan te passen:

1. Ga naar de Publicatie module en kies voor In aanmaak of Te valideren.
  2. Klik op wijzigen  in de meest rechtse kolom van de publicatie die u wil aanpassen.
  3. Open de Inhoud tab

Als u het volgende wenst: Ga als volgt te werk
    De volgorde van de componenten te veranderen, Sleep hen naar de gewenste positie
    Een component verwijderen, Klik op Verwijderen.
    Een component toevoegen, Klik op Toevoegen.
    update all items in the publication with the latest version in the work space,
    Alle items van de publicatie updaten met de recentste versie uit de Itembank,
    Klik op Opnieuw inladen van Itembank
    Een component wijzigen, Selecteer deze component.
  4. Klik op Bewaren.