Een HTML export genereren van een publicatie

Achtergrond informatie

U kan een HTML export maken van gevalideerde en gearchiveerde publicaties. Dit is handig om een printversie van de publicatie te maken.

Procedure

Ga als volgt te werk om een HTML export te maken van een publicatie:

1. Ga naar de Publicatie module en kies voor Gearchiveerd of Gevalideerd.overzicht2.PNG
  2. Klik op HTML exporteren  in de meest rechtse kolom van de gewenste publicatie.
    Resultaat: De publicatie wordt geopend in de HTML editor

Tip: De vragen worden opgelijst in de volgorde van de publicatie. De antwoorden ziet u dan onderaan de pagina.

In de HTML editor kan u:

• De pagina aanpassen en uw aanpassingen opslaan door op Bewaren te klikken onderaan de pagina.
    U kan ook steeds de laatst opgeslagen versie exporteren door op Laatste HTML export ophalen  te klikken naast de publicatie.
  • De pagina printen.