Een mediabestand vinden

Procedure

Ga als volgt te werk om een media bestand te zoeken:

• U vindt de zoekfunctie voor de mediabibliotheek bovenaan rechts op uw scherm. Typ uw zoekterm en druk op ENTER op uw toetsenbord.
    Resultaat: Het zoekresultaat verschijnt onmiddellijk in de mediabibliotheek.

Tip: Bestaande tags en delen van de naam van de bestanden zullen automatisch gezocht worden. Klik op een item om het te openen in de Itembank.

Ga als volgt te werk om geavanceerde zoekfuncties te gebruiken:

• Klik op ‘Zoekopties’ in het menu en selecteer ‘Geavanceerd’. De zoekfunctie zal uitgeklapt worden zodat u op ‘Naam’, ‘Locatie’, ‘Type’ en/of ‘Tags’ kan zoeken.

Tip: Als de zoektermen afzonderlijke woorden zijn, dan kan u ze scheiden door ‘.’ of ‘;’.