Genereren van een standaard rapport voor een publicatie.

Achtergrond

In de Standaard rapporteringsmodule kan een coach rapporten genereren op de volgende niveaus:

• Publicaties (een of meer publicaties)
  • Planningen
  • Gebruikers
  • Gebruikersgroepen

Op de overzichtspagina Publicaties staan alle publicaties waarvoor je coach-rechten hebt. Standaard worden alle publicaties getoond, behalve de gearchiveerde publicaties.

Procedure

Ga als volgt te werk om een standaardrapport te genereren op publicatieniveau:

1. In de Rapporteringssectie selecteert u het publicatie overzicht.

2. Bekijk de publicaties waarvoor u een rapport wilt genereren.

Tip: U kunt de publicaties filteren met behulp van het zoekvak of door gebruik te maken van een van de volgende filters:

• Toon alleen testpublicaties
    • Toon alleen oefenpublicaties
    • Toon alleen gearchiveerde publicaties
    • Toon Publicaties zonder log-gegevens (Nieuwe functie). Publicaties zonder log-gegevens zijn publicaties die nog niet zijn gestart. Deze publicaties worden grijs weergegeven in het overzicht.
  3. Klik op Rapport genereren om het standaard rapport te zien..
    Resultaat: U ziet de totaalscore van deze publicaties.
    • Klik het pijltje  voor de publicatie naam om de totale score van de gebruikers te zien.
    • Klik op het pijltje  voor de naam van een gebruiker om die gebruikerssessie te zien.
    • Beweeg over een gebruikersnaam en klik   om de gegevens van de gebruiker te zien voor al zijn sessies.
    • Klik op een gebruikerssessie om de inhoud en de antwoorden van de gebruiker te zien.5.png

Tip:  Voor elk rapport is het mogelijk om de resultaten in een grafiek weer te geven. Met de selectievakjes aan de linkerkant van het scherm kunt u kiezen welke details in de grafiek getoond moeten worden. Voor meer informatie, zie  Een grafiek voor een rapport personaliseren.7.png