Genereren van een standaardrapportering op gebruikers- of groepniveau

Achtergrond informatie

In de standaardrapportering kan een coach rapporten genereren op de volgende niveaus:

• Publicaties (één of meer publicaties)
  • Planningen
  • Gebruikers
  • Gebruikersgroepen

De Gebruikers/Groepen Overzichtspagina toont alle gebruikers/groepen in uw channel.

Procedure

U gaat als volgt verder om een standaardrapport op het niveau van de gebruikers/groepen te genereren:

In het overzicht klikt u op Gebruikers.
Resultaat: De Gebruikers overzichtspagina toont alle gebruikers van uw Edumatic channel. De gebruikers zonder log-gegevens worden grijs weergegeven in het overzicht.

1. Zoek de Gebruikers/Groepen waarvoor u een rapport wilt genereren.

Tip: Selecteer een of meerdere gebruikers door het vakje aan te vinken in de eerste kolom. U kan het aantal gebruikers verfijnen door bovenaan een van volgende opties aan of af te vinken.:

• Toon verwijderde gebruikers
    • Toon gebruikers zonder log-gegevens . Gebruikers/groepen zonder log-gegevens zijn gebruikers/groepen die nog geen publicaties hebben gestart. Deze gebruikers/groepen worden grijs weergegeven in het overzicht.
    • Toon groepen zonder log-gegevens
  2. Klik op Rapport genereren om het standaard rapport te zien.
    Resultaat: Het overzicht toont per gebruiker de totale tijd die aan Edumatic publicaties is besteed en de totale score die voor deze publicaties is behaald.bde0d9f577928ff884ca195f0c1abad8.png
    • Klik  voor de naam van de gebruiker/groep om de publicaties te zien die de gebruiker heeft gemaakt.79ee294ee765500a93c3e1695961d532.png3.png
    • Klik op '6.png' voor de naam van een gebruiker om die gebruikerssessie te zien.
    • Klik op een gebruikerssessie om de inhoud en de antwoorden van de gebruiker te zien.5.png

Tip: Bij deze foto:

• U kunt navigeren door de antwoorden van de gebruiker met behulp van de inhoudstafel aan de linkerkant of de pijlen rechtsonder op het scherm.
    • Rechts ziet u wat de student antwoordde en welke feedback de student kreeg.
    • U kunt de gebruikerssessie afdrukken door op Afdrukken te klikken rechtsonder.
    • Links zie je de scores (score, max score, percentage en geslaagd of niet geslaagd).
    • U kunt deze gegevens exporteren naar CSV of PDF met de knoppen onderaan.