Genereren van een standaardrapport op planningsniveau

Achtergrond informatie

In de standaardrapportering kan een coach rapporten genereren op de volgende niveaus:

• Publicaties (één of meer publicaties)
  • Planningen
  • Gebruikers
  • Gebruikersgroepen

De Planningen Overzichtspagina toont alle gebruikers/groepen waarvoor u coach-rechten heeft.

Procedure

Ga als volgt te werk om een standaardrapport te genereren op het niveau van Planningen:

1. Ga in de Rapporteren module naar het Planningen overzicht.
  2. Selecteer de Planningen waarvoor u een rapport wil genereren.

Tip: U kan de planningen filteren door het zoekveld te gebruiken of door een van volgende filters te gebruiken:

• Toon actieve
    • Toon afgelopen
    • Toon gearchiveerde
    • Toon planning zonder logging. Planningen zonder logging zijn planningen waarvan nog geen publicatie is begonnen. Deze zijn grijs in het overzicht.
  3. Optioneel kunt u op de Zonder logging knop klikken, als u ook gebruikers zonder resultaat wilt opnemen in uw rapport.
  4. Klik op Genereer rapport om het standaard rapport te zien.
    Resultaat: U ziet de data van alle publicaties in deze planning.

Tip: Voor elk rapport is het mogelijk om de resultaten in een grafiek weer te geven. Met de selectievakjes aan de linkerkant van het scherm kunt u kiezen welke details in de grafiek getoond moeten worden. Voor meer informatie, zie  Een grafiek voor een rapport personaliseren.