Item analyse

Achtergrond informatie

In de nieuwe rapporteringsmodule voor item analyse kan een coach een rapport genereren voor de items in een publicatie.
Het rapport bevat:

• Het aantal logs per item, dus hoeveel keer een item beantwoord werd.
  • Het aantal antwoorden per item, dus wat er door de gebruikers geantwoord werd op een item.
    Voor elk antwoord ziet u hoeveel keer het antwoord gegeven werd en als het antwoord juist of fout is.

De meerkeuzevraag in vraag 4 werd 4 keer beantwoord, waarvan 1 keer foutief en 3 keer correct.

Procedure

Ga als volgt te werk om een item analyse uit te voeren voor een publicatie:

1. Ga naar de Item analyse module en klik op het tabblad Item analyse.
    De overzichtspagina toont een lijst met de beschikbare publicaties voor u.
  2. Selecteer de publicatie waarvoor u een item analyse wil uitvoeren en klik op Item analyse rechts onderaan.
  3. Klik op het pijltje  naast een publicatiecomponent om de items in de publicatie te zien.
  4. Klik op het pijltje  naast de publicatieitems om het antwoord per publicatie te zien.
  5. Klik op Exporteren naar CSV of Exporteren naar PDF om het rapport op te slaan.