Een groep manueel scoren

Procedure

Ga als volgt te werk om een groep manueel te scoren:

1. Ga naar de Manueel Scoren module en klik op het tabblad Via groep.
    Resultaat: De overzichtspagina toont alle publicaties waarvoor u coachrechten heeft.
  2. Selecteer de publicatie(s) waarvoor u wil scoren en klik op Volgende filter onderaan het scherm.
    Resultaat: Het overzicht toont alle groepen.
  3. Selecteer de groepen waarvoor u de antwoorden wil scoren en klik op Scoren onderaan het scherm.
  4. Klap de publicatie open door op het pijltje te klikken en bekijk:
    • Alle gebruikerssessies voor de geselecteerde publicatie (in het geval van Via groep en sessie),
      of
    • Alle itemsessies voor de geselecteerde publicatie (in het geval van Via groep en item).

Tip: Sessies waarbij manueel scoren noodzakelijk is zijn gemarkeerd.

5. Klik op een item om het antwoord van de gebruiker te zien.
    Resultaat: Het antwoord ziet u rechts op het scherm
  6. Klik op een van de volgende drie opties als u:
  7. Herhaal stap 5 en 6 om de volgende items te scoren.