Een gebruiker importeren

Procedure

Ga als volgt te werk om een gebruiker te importeren:

1. In de Management module, selecteer Gebruikers.
  2. Klik op Gebruikers importeren onderaan het scherm
    Resultaat: Het eerste scherm van de Import Wizard verschijnt.
  3. Klik op Voeg CSV-bestand toe en zoek het gewenste bestand.

Tip: Het formaat van het bestand moet CSV zijn. The format of the import file should be CSV. Bekijk de info in stap 1 voor meer informatie. Onderaan vindt u een voorbeeld bestand.

Resultaat: Het tweede scherm van de Import wizard verschijnt met een overzicht van alle gebruikers uit het geïmporteerde bestand.
    • Nieuwe gebruikers worden bovenaan opgelijst.
    • Reeds bestaande gebruikers worden onderaan opgelijst.
    • Account informatie van bestaande gebruikers die gewijzigd werd door het importeren van het bestand worden gemarkeerd door een uitroepteken. De accounts worden standaard bijgewerkt tenzij dit specifiek aangeduid wordt.importeren_wijzigingen.png
  4. Controleer de informatie en druk op Volgende.
    Resultaat: Stap 3 van de import wizard verschijnt.
    • Als je wenst dat de gebruikers de nodige info krijgen via mail, selecteer Stuur een notificatie mail.
    • Als je de gebruikers wenst toe te voegen aan een groep, selecteer Voeg toe aan de volgende groep en kies een groep.
  5. Klik op Gebruikers imorteren om het proces te starten.
    Resultaat: De geïmporteerde gebruikers worden opgelijst.
  6. Klik op Beëindig om de import wizard te beëindigen.

Voorbeeld van een CSV-bestand.