Een gebruiker bewerken

Procedure

Ga als volgt te werk om de informatie van een gebruiker te bewerken:

1. Ga in de Management module naar Gebruikers.
  2. Zoek naar de gebruiker van wie je de informatie wil bewerken en klik op Wijzigen helemaal rechts naast de gebruikersnaam.
    Bijvoorbeeld:
    Resultaat: Het scherm van het Gebruikersprofiel verschijnt:gebr_bewerken_2.PNG

3. In dit scherm kan u:
    • De registratiedata van de gebruiker zoals naam, e-mail adres enz. aanpassen.
    • De gebruiker aan een groep toevoegen of van een groep verwijderen.
    • De toegangsrechten van een gebruiker tot bomen, scenario’s, publicaties en de
      mediabibliotheek beheren.
      Dit is enkel relevant voor backoffice gebruikers.
    • Toegangscodes aanmaken voor publicaties. Voor meer informatie, zie Toegangscodes aanmaken voor een gebruiker.