Een LaTeX formule toevoegen aan een item

Achtergrond informatie

LaTeX formules toevoegen is een gebruiksvriendelijke tool dat de auteur toelaat om wiskundige formules toe te voegen aan een item.

Procedure

Ga als volgt te werk om een LaTeX formule toe te voegen aan item:

1. Klik op LaTeX invoegen   in de werkbalk bovenaan het scherm.
    Resultaat: Een LaTeX icoon wordt toegevoegd.
  2. Klik op de LaTeX icoon om het tabblad LaTeX te openen onderaan het scherm.
  3. Typ of kopieer uw LaTeX formule in het tekstvak er onder.
    Resultaat: De formule is toegevoegd aan het item.
  4. Klik op Bewaren.

Tip: Als u een formule wenst te wijzigen, klik er op om de LaTeX tab opnieuw te openen.